Modna influenserka Ksenija Čumi dolazi na Spark.me

hhhhhhhhhhh-1.jpg

Nova govornica na Spark.me konferenciji koja će se održati u Budvi je Ksenija Čumi, digitalna influenserka u oblasti visoke mode sa preko sedam miliona pratilaca na društvenim mrežama.

Čumi je Švajcarkinja ruskog porijekla koja govori šest jezika – italijanski, ruski, engleski, njemački, francuski i španski. Nakon što je diplomirala ekonomiju, odbila je, zbog svog preduzetničkog duha, ponudu za posao uinvesticionoj banci J.P. Morgan i odlučila je da nastavi da razvija svoj internet časopis Chicoverdose.

Čumi je digitalna ambasadorka i sarađivala je sa brendovima kao što su Ferragamo, IWC, Bulgari, American Express, Rolls Royce, Tod’s, Hogan, Tom Ford, Vodafone, Sky i Huawei. Redovno snima modne editorijale za časopise kao što su L’Officiel, Vanity Fair i Elle.

Nedavno je održala tri inspirativna TEDx govora, a govorila je i u Ujedinjenim nacijama. Čumi ima šest miliona pratilaca na Facebooku i 1,3 miliona na Instagramu.

Karte za konferenciju Spark.me 2018 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije – www.spark.me. Cijena karte je 300 eura, a ne uključuje troškove prevoza i smještaja.

U ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50 eura. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Konferencija Spark.me održaće se po šesti put, 26. i 27. maja, u hotelu Mediteran u Budvi pod generalnim sponzorstvom kompanije m:tel.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!