8 „Haute Grandeur“ nagrada stiglo u Podgoricu

Hotel CentreVille u Podgorici i lounge bar The Living Room dobitnici su prestižne HAUTE GRANDEUR nagrade koja je dodijeljena sinoć u Palazzo Versace hotelu u Dubaiju. Haute Grandeur je nagrada koja se svake godine dodjeljuje najuspješnijim turističkim kompleksima sa svih 7 kontinenata, iz 60 različitih zemalja. Ono što je posebnost ove nagrade i nominacije je činjenica da se ona dodjeljuje u odnosu na komentare koje gosti ugostiteljskih objekata ostavljaju nakon svog boravka u njima.

 

„Da bi zavrijedili Haute Grandeur nagradu, ugostiteljski objekti moraju pokazati izuzetan nivo izvrsnsti ponude. Haute Grandeur oznaka je prepoznatljiva po zagarantovanom kvalitetu usluge koji pruža objekat koji je zavrijedio“, istakao je osnivač i direktor Haute Grandeur nagrade, Marinique de Wet.

Među nominovanim objektima ove godine našli su se podgorički hotel CentreVille, kao i lounge bar The Living Room koji posluje u sklopu hotela.

„Haute Grandeur nagrada slavi vrijednosti liderstva, istrajnosti, upornosti, posvećenosti i ambicije koju CentreVille Hotel & Experiences kao i lounge bar The Living Room svakodnevno pokazuju“, dodao je de Wet.

Hotel CentreVille osvojio je nagradu u 4 kategorije i to: najbolji novi hotel (manje od 3 godine poslovanja), najbolji gradski hotel, najbolji dizajn hotel i najbolji lifestyle hotel. Lounge bar The Living Room takodje je osvojio nagradu u 4 kategorije i to: najbolji koktel bar u Crnoj Gori, restoran sa najboljim programom dogadjaja na evropskom nivou, restoran sa najboljom gourmet kuhinjom na globalnom nivou, i Restoran koji pruža najunikatnije  iskustvo u Crnoj Gori.

„Veoma smo srećni zbog saznanja da je naš rad i trud prepoznat od strane organizacije kakva je Haute Grandeur. Ponosni smo što doprinosimo visokom pozicioniranju Crne Gore na svjetskoj turističkoj mapi. Kompletan tim hotela CentreVille i lounge bar-a The Living Room svakodnevno unapređujući kvalitet, standard, uslugu i ponudu podiže nivo turističke ponude Podgorice. Ove nagrade samo su još jedan pokazatelj, i još jedno priznanje da kvalitetne stvari nađu svoj put do konzumenta“, kazala je Jelena Ognjenović, generalna menadžerka hotela CentreVille.

Jedan od najvećih uspjeha hotela CentreVille je činjenica da je hotel na poznatim sajtovima Trip Advisor i Booking.com proglašen za prvi izbor gostiju koji su posjetili Podgoricu.

„Sve nagrade i nominacije prijaju i laskaju, međutim koliko god one bile ponos, istovremeno predstavljaju i veliku odgovornost, kako bi se internacionalno priznanje opravdalo, očuvalo i unaprijedilo. Veoma nas raduje Haute Grandeur priznanje, s obzirom na to da zahvaljujući istom dobijamo novi vid eksponiranosti brenda u svjetskim razmjerama. Nije u pitanju samo brend našeg hotela, već i brend Crne Gore. Kako bismo težili opštem boljitku razvoja turizma u državi, potrebno je da što više promovišemo kako pojedinačne objekte, tako i destinaciju“, zaključio je Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela CentreVille.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner