Апел Пријестонице Цетиње да се не уништавају новогодишњи украси

Пријестоница Цетиње апеловала је на грађане да не уништавају новогодишњу расвјету и украсе који су постављени на више локација у граду.

Цетиње, Фото: Пријестоница Цетиње

„Претходних дана пресјечени су каблови декоративне расвјете на преко 50 стубова, а поломљени су и бројни украси и празнична декорација на различитим локацијама у граду. Апелујемо на починиоце да не уништавају новогодишње украсе постављене у улицама, на трговима и платоима у граду. Упозоравамо грађане да електрични лампиони и слична свјетлосна декорација могу бити опасни и без обзира на напон могу да изазову хаварију – пожар или струјни удар”, саопштено је из Пријестонице Цетиње.

Из градске управе су навели да ће сва оштећења на новогодишњим украсима бити евидентирана и пријављена.

„Апелујемо на грађане да уочена оштећења и сваки покушај уништавања украса пријаве Комуналној полицији на број 041/233-455 у термину од 7 до 15 сати, односно на број 067/784-812 у термину од 17 до 1 сат”, истакнуто је у саопштењу.

У Пријестоници додају да екипе ДОО „Комунално“ Цетиње, Службе заштите и осталих градских служби свакодневно улажу напоре да грађани дочекају Нову годину и Божић у празничном амбијенту.

„Дужност је свих нас да сузбијањем несавјесног понашања појединаца дамо допринос у грађењу одговорнијег друштва”, поручили су из Пријестонице Цетиње.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner