Apel Prijestonice Cetinje da se ne uništavaju novogodišnji ukrasi

Prijestonica Cetinje apelovala je na građane da ne uništavaju novogodišnju rasvjetu i ukrase koji su postavljeni na više lokacija u gradu.

Cetinje, Foto: Prijestonica Cetinje

„Prethodnih dana presječeni su kablovi dekorativne rasvjete na preko 50 stubova, a polomljeni su i brojni ukrasi i praznična dekoracija na različitim lokacijama u gradu. Apelujemo na počinioce da ne uništavaju novogodišnje ukrase postavljene u ulicama, na trgovima i platoima u gradu. Upozoravamo građane da električni lampioni i slična svjetlosna dekoracija mogu biti opasni i bez obzira na napon mogu da izazovu havariju – požar ili strujni udar”, saopšteno je iz Prijestonice Cetinje.

Iz gradske uprave su naveli da će sva oštećenja na novogodišnjim ukrasima biti evidentirana i prijavljena.

„Apelujemo na građane da uočena oštećenja i svaki pokušaj uništavanja ukrasa prijave Komunalnoj policiji na broj 041/233-455 u terminu od 7 do 15 sati, odnosno na broj 067/784-812 u terminu od 17 do 1 sat”, istaknuto je u saopštenju.

U Prijestonici dodaju da ekipe DOO „Komunalno“ Cetinje, Službe zaštite i ostalih gradskih službi svakodnevno ulažu napore da građani dočekaju Novu godinu i Božić u prazničnom ambijentu.

„Dužnost je svih nas da suzbijanjem nesavjesnog ponašanja pojedinaca damo doprinos u građenju odgovornijeg društva”, poručili su iz Prijestonice Cetinje.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner