«Bianca» и ове године прави зимске рекорде

“Kao i predhodne godine i ova godina nam je pored velike količine sniježnih padavina donijela i veliki broj gostiju koji je uživao u zimskim čarolijama planine Bjelasice. Znatno je povećan broj domacih gostiju a takodje primjetan je porast broja gostiju iz regiona – na prvom mjestu gostiju iz Hrvatske zatim Kosova, Srbije i Albanije”, izjavila je Marijana Drašković, menadžer u hotelu “Bianca Resort & Spa”.

Drašković napominje da popunjenost hotela  za Novu godinu bila do posljednjeg mjesta, čime je zadržao poziciju lidera turizma sjevera Crne Gore.

“ Što se tiče nastavka sezone, u februaru nam vec  tradicionalno dolaze gosti iz Francuske koji borave kod nas u smjenama  – 3 smjene po 7 noćenja tako da će se njihov boravak produžiti sve do početka marta, dok već sredinom marta ocekujemo prve proljećnje grupe gostiju iz Amerike”, dodaje Drašković.

Kada na sve to doda specijalna ponuda paket aranžmana za Dan zaljubljenih i  8. Mart,  iz “Bianca Resort & Spa” očekuju na kraju veoma uspješno zaokruženu zimsku sezona.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669