Ово су најљепши новогодишњи излози у Бару

Danas su u restoranu Knjaževa bašta dodjeljene nagrade za „Najljepši Novogodišnji izlog 2018“. Akciju „Najljepši Novogodišnji ilog“ se realizuje već sedmu godinu za redom organizuje Turistička organizacija Bar  i iz godine u godinu privlači sve veću pažnju naših sugrađana i vlasnika poslovnih objekata, koji uređuju svoje izloge kako bi doprinijeli prazničnom raspoloženju u našem gradu.

Kriterijumi pri izboru najljepšeg novogodišnjeg izloga bili su kreativnost, originalnost ideje, primijenjeni kolorit, bozićni i novogodisnji dozivljaj, upotreba  tradicionalnih i novih dekorativnih elemenata. Akcija je trajala u periodu od 17. do 27. decembra 2018 godine.

Komisija u sastavu Vesna Ljujić – predsjednica i članovi Mladen Stojović i Radomir Petrić u  kategoriji najljepši izlog dodijelila je sledeće nagrade:

Prvu nagradu,  butiku veša MISS PIRU INTIMA

Drugu nagradu  butiku CARISSIMA

Treću nagradu, butiku ŠARM

Takođe, Komisija je dodijelila  i tri specijalne nagrade:

EMPORIO JUNIOR – za cjelogodišnji doprinos ukrašavanju grada

PRETTY WOMAN – za najljepšu novogodišnju jelku u izlogu

ENGJEL – za kontinuirani doprinos akciji

Ovom prilikom su pohvaljujeni i sljedeći poslovni prostori koji su svojim ukrašavanjem takođe dali doprinos prazničnom raspoloženju: Baltez, Ego, Uno, Čarolija, Petar Pan, Party Time i Pinokio.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner