ПОЧЕЛО ТАКМИЧЕЊЕ ЗА МЛАДЕ ДИЗАЈНЕРЕ

Зимски Фасхион Wеек Монтенегро биће одржан средином новембра у Подгорици, када ће прилику да представе своје креације, поред афирмисаних дизајнера, добити и млади модни таленти из Црне Горе. Главни спонзор догађаја – бренд Мионетто Просеццо, у сарадњи са компанијом Г3 Спиритс и Модном Комором Црне Горе, организује такмичење за младе дизајнере, у оквиру којег ће десет најбољих добити јединствену прилику да учествује на црногорској недјељи моде.

Такмичење је намијењено пунољетним студентима и дипломцима факултета ликовних умјетности, модног и графичког дизајна, као и дизајнерима аматерима. Њихов задатак је да, инспирисани заводљивом наранџастом етикетом Мионетто Проссеццо-а, осмисле и нацртају креацију.

Конкурсни задатак у дигиталном А4 формату треба да садржи илустрацију модела, опис идеје и опис материјала. Завршене скице са основним подацима: име, презиме, датум рођења, адреса становања, број телефона и назив школе/факултета потребно је послати на емаил конкурс@г3спиритс.цом, најкасније до 07. октобра у подне.

„Трочлани жири одабраће десет учесника који ће ући у ужи круг такмичења и добити ваучер за материјал, који им је неопходан за израду физичке креације. Ових десет учесника представиће своје радове на Фасхион Wеек-у, а три најбоља биће изабрана и награђена“, објашњавају организатори.

Прва награда је пут за двије особе у свјетску пријестоницу моде Милано и ваучер у износу од 200 еура. Друга награда је професионална машина за шивење, а треће мјесто осваја графичку таблу за цртање.

(промо)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669