Више интернета уз туристичке пакете током љета у Теленору

У сусрет љету, компанија Теленор од данас нуди нове могућности за своје припејд кориснике.

Туристе који током овог љета посјете Црну Гору очекују двије нове врсте пакета, који доносе више интернета за коришћење популарних апликација. Тако припејд корисници могу уз пакет који кошта пет еура активирати десет гигабајта интернета, који се могу искористити током пет дана, и по десет гигабајта за коришћење Фацебоок-а и Инстаграма.

Пакет који кошта десет еура доноси 100 гигабајта интернета који се могу искористити током седам дана. Уз то, корисници добијају по десет гигабајта за Фацебоок, Инстаграм, Вибер, Тwиттер и WхатсАпп, валидних током 15 дана.

Погодности које омогућавају корисницима да овог љета искористе све предности дигиталне комуникације могу се активирати путем новог кратког кода *140#, посебно намијењеном корисницима туристичких пакета.

Због специфичности црногорског тржишта, љетња сезона од посебне је важности за Теленор. У компанији се посебна пажња посвећује креирању пакета који ће туристима, уз стабилан квалитет модернизоване мреже, понудити сервисе који су им најпотребнији.

Посјетите www.telenor.me за више информација.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669