BuzziMood apsorbuje zvuk kreirajući mirnije okruženje u vašem domu

BuzziMood1_LI-copy.jpg

Bilo da radite od kuće ili iz kancelarije, sigurno znate koliko vas buka može ometati u poslu…

Buka nije dobrodošla ni u vrijeme odmora ili opuštanja, tako da ljudi čine sve kako bi je se trajno riješili ili je barem umanjili. Između konstantnih razgovora, brujanja mašina i generalnog kretanja, mnoge kompanije traže inovativne načine da smanje nivo buke u svojim prostorima. Isto to čine i vlasnici privatnih domova, a posebno oni koji žive u centralnim gradskim ulicama gdje je jaka frekvencija saobraćaja, broj radova visok, kao i broj glasnih prolaznika.

Ipak, među svim rješenjima koja trenutno postoje na tržištu, nijedno nije ni nalik dizajnu kompanije Buzzispace. Oni se uvijek trude da krenu novom kreativnom stazom kada se radi o akustičkim rješenjima, namještaju i rasvjeti, koji su pogodni kako za komercijalne tako i privatne prostore, pa tako njihova nova kreacija odlazi korak dalje od svega ponuđenog.

Oni su angažovali američkog dizajnera Korija Grosera, koji je odlučio da primijeni organski pristup starom problem buke. Umjesto razgledanja tekstila kao potencijalnih solucija, Groser se okrenuo prirodi, odnosno, da budemo precizniji, mahovini, koju je odabrao kao svoj primarni materijal. Tako je nastao BuzziMood dizajn, koji pored smanjenja buke implementira i trend zelenila na zidovima. Ono što se u ovom dizajnu razlikuje u odnosu na druge je činjenica da se mahovina lako održava, jer joj nije potrebno zalivanje.

Zelenilo ima moć da poboljša raspoloženje, kako u radnim tako i u privatnim prostorima, pa BuzziMood, kako samo ime govori, za cilj ima kreiranje ležernijeg i prijatnijeg ambijenta svojim zelenim izgledom i zabavnim geometrijskim oblicima. Pored činjenice da bi ovo bio idealan dodatak bilo kom prostoru zbog njegove jedinstvene estetike, BuzziMood prirodno apsorbuje zvuk, kreirajući daleko mirnije okruženje.

Ovi uramljeni zidni paneli mogu se aranžirati u bilo koju konfiguraciju, a na raspolaganju vam je sedam geometrijskih oblika. Takođe, možete odabrati i između dvije boje mahovine, koja je smještena unutar obojenih metalnih ramova.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar