Ivan Marinović i Staša Koprivica dobili ćerku

stasa-koprivica-marko-rupena-900x500.jpg

Pozorišna rediteljka i scenaristkinja Staša Koprivica i crnogorski reditelj i producent Ivan Marinović dobili su ćerku, a za svoju mezimicu su izabrali ime Lucija.

Ivan i Staša su se vjenčali početkom ove godine, građansko vjenčanje obavljeno je u opštini Vračar, a tom činu prisustvovali su samo članovi najuže porodice mladenaca i kumovi. Staša je za kumu izabrala svoju dugogodišnju najbolju prijateljicu, spisateljicu i novinarku Anu Vučković-Denčić, dok je mladoženji kumovao mladi italijanski dizajner nakita Đorđo Čile.

Ljubavna priča ovog mladog para počela je prije nekoliko godina preko Tvitera, iako su mnogo prije toga mogli da se sretnu u Herceg Novom, gdje su oboje proveli veći dio svojih života.

“Sve je počelo raspravama o terminima “lemba” i “tramuntana”. Čitav život smo proveli u Novom, a da se nijednom nismo sreli prije prepiske na Tviteru. Da to stavim u neki scenario, rekli bi mi da je neuvjerljivo”, rekla je tada Staša i dodala da im ne smeta što se bave istom profesijom.

“Nismo sujetni, nema rivaliteta, i pružamo jedno drugom bezrezervnu podršku. Doduše, on se bavi filmom, a ja pretežno pozorištem, možda je to olakšavajuća okolnost”.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!