Nezasiti tajkun traži pet žena uz posebne uslove

sei_5661905-e1523029787653.jpg

Duvanski tajkun Travers Bejnon traži pet novih djevojaka koje će se pridružiti njegovoj maloj porodici u luksuznoj vili na Zlatnoj obali Australije.

Četrdesetšestogodišnjak otvara vrata za još pet djevojaka koje će mu kuvati, pozirati gole i živjeti kao u „najluđim snovima“.

“Brzo ćete se navići na tretman kakav Kendimen pruža, kao što su dizajnerske krpice i nakit, spavanje u luksuznim hotelima po cijelom svijetu, fine večeri i privatne žurke. Djevojke koje uspiju i pridruže se njegovoj porodici moraće da mu kuvaju ručak, da ga ispraćaju na posao, učestvuju u porodičnim večerama i opuštaju se kraj bazena“, stoji u objavi.

Od djevojaka se očekuje da održavaju preplanuli ten, savršen manikir i pedikir, kao i da uvijek imaju sređenu kosu i našminkano lice.

“Spavaća soba se sastoji od tri velika kreveta koja Travers dijeli sa svojim djevojakama svako veče. A vaša veza biće kao i svaka druga veza“, nastavlja se dalje u „oglasu“.

Kendimen trenutno živi sa suprugom Tešom i dvije stalne djevojke Nišom i Kristal, a vikendom ima seks i sa po 30, tako da mu ovih pet neće previše smetati, piše hrvatski Index.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!