Severina: Neke pjesme sam snimila iz inata

Severina-foto-jelena-balic-2.jpg

Hrvatska pop pjevačica Severina Kojić uskoro objavljuje album “Halo”. U međuvremenu objavljuje singlove, i uvijek oduševi publiku zanimljivim spotovima.

Septembar je odabrala kao mjesec u kom će se nove pjesme, čiji je većinski autor Jala Brat, biti objavljene.

“Sve je spremno, ali imamo problem koju fotografiju da stavimo na naslovnu stranu. Toliko su sve dobre, da smo u velikom problemu”, kaže Seve.

Jala joj je radio četiri pjesme, a Severina ističe da joj se u dosadašnjoj karijeri nije desilo da joj neko ponudi neki loš projekat za saradnju.

“Nisam nikada radila nešto protiv svoje volje, a znatiželja bi me uvijek vukla u saradnje, što zbog kolega s kojima sam pjevala, što zbog autora koji su pisali pjesme. Ali uvijek mi se moralo sviđati. Kad čujem pjesmu, odmah se zamislim na bini i odmah znam hoću li pjevati ili ne. Međutim, čim mi kažu da neku pjesmu ne treba da snimim, ja je snimim iz inata (smijeh) Ovan u horoskopu”, kaže Splićanka koja uživa u braku sa Igorem Kojićem za kojeg mediji pišu da joj je postao asistent.

“Jako je duhovit i gleda sve s pozitivne strane. Njegove tetke znale su govoriti: “Blago onoj koju on oženi”. Pa eto, blago mi se”, šali se pop zvijezda.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar