Tomas Markl ponovo napada: Ona hoće da crknem, a učinio sam je vojvotkinjom

thomas-markle-1532007283.png

Otac vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, Tomas Markl, dao je bombastičan intervju za britansku štampu u kojem je “ispljuvao” kćerku i zeta princa Harija.

Tomas Markl (74) živi u Meksiku, a kćerku nije vidio niti čuo od skandala koji je napravio uoči njenog vjenčanja.

“Za nju bi, izgleda, najbolje bilo da ja jednostavno crknem. Siguran sam da mi neće biti dozvoljeno da vidim unuke, ako ih bude bilo. Okrutno me je izbacila iz svog života, i užasno sam povrijeđen. Ranije sam imao brojeve telefona i druge informacije za kontaktiranje njenih asistenata u palati, ali nakon što sam govorio za medije, ti brojevi su promijenjeni. Sada se na njih niko ne javlja, a ja nemam načina da stupim u kontakt sa kćerkom,” rekao je on u “maratonskom” intervjuu za Dejli mejl, koji je trajao čak devet sati.

“Rođendan joj je 4. avgusta, i hoću da joj pošaljem barem čestitku. Ali biće jedna od milion koje će primiti i ne znam ni da li će je lično vidjeti. Htio sam da pošaljem prioritetnom poštom, ali sam siguran da će je neko u palati jednostavno potopiti u vodu na tri dana, da bi se uvjerio da neće eksplodirati,” rekao je on.

“Neće me ućutkati. Srećan sam što sam i dalje živ, mada muškarci u mojoj porodici ne žive dugo i mogao bih sjutra da umrem. Osjećam se kao da smo svi zajedno u skeču Montija Pajtona, zbog ponašanja cijele te kraljevske porodice. Čuju nešto ružno, i odmah nabiju prste u uši, pokriju se preko glave…”, oštar je Markl.

“Naljutila se i kada sam rekao da ću uskoro postati djed, ali godinama je pričala o tome kako želi da već jednom postane majka. Odbijam više da ćutim, dotakao sam dno. Uništava me taj njen osjećaj superiornosti, kao da je ona sada kraljica. Bez mene bi ostala ništa, ja sam je napravio vojvotkinjom,” rekao je on, prenosi Mondo.

Dejli mejl prenosi da je “malo vjerovatno” da će vojvotkinja ili vojvoda od Saseksa odgovoriti Tomasu koji je prije desetak dana rekao kako mu je ćerka nesrećna te da više nema osmijeh po kojem je bila prepoznatljiva.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!