Vlado Georgiev hitno prebačen u bolnicu

Vlado-Georgiev-2.jpg

Vlado Georgiev hitno je primljen u Urgentni centar nakon što ga je nevjenčana supruga Milica pronašla na podu u besvjesnom stanju.

Pjevač je dramu doživio 7. maja, a u bolnicu ga je Hitna pomoć dovezla u 22.50 sati. Njemu je iznenada pozlilo u porodičnom domu, a njegova žena je pozvala ljekare.

“Ekipa je na pjevačevu adresu stigla pet minuta poslije poziva. Zatekli su ga na podu. Bio je bez svijesti, iscrpljen i blijed. Vilica mu je bila ukočena, iz modrih usana curila mu je voda. Medicinski radnici su mu odmah izmjerili puls i prevezli ga u Urgentni centar. Pri dolasku u bolnicu, pjevačeva supruga je zamolila da mu se stavi marama preko lica kako ga niko ne bi prepoznao”, tvrdi izvor i dodaje da je Georgiev primljen kao hitan slučaj.

“Odmah ga je pregledao internista, a zatim i neurolog. Bio je u veoma lošem stanju. Medicinska sestra mu je dala infuziju i izmjerila puls. Nakon sat i po vremena, pjevač je došao sebi. Njegova supruga je sve vrijeme bila uz njega. Iako joj nije bilo svejedno, nije pravila dramu, nego ga je masirala po rukama. Osmijehnula se tek kada je Vlado progovorio”, tvrdi izvor i dodaje da je pjevač napustio Urgentni na svoju odgovornost.

“S obzirom na to da je pjevač bio u teškom stanju, ljekari su željeli da ga zadrže u bolnici i da mu urade detaljne analize. Međutim, kada je čuo da treba da bude hospitalizovan, on je insistirao da na svoju odgovornost napusti bolnicu. I Milica ga je molila da posluša ljekare, ali on nije htio. Na svoju odgovornost potpisao je papire i sa suprugom napustio Urgentni”, završava izvor.

Pjevač se nije oglašavao ovim povodom.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!