Bikovi vole maze, a Lavovi dominantne žene

By kristina cetkovic

0508horoskop


B
acili ste oko na nekog frajera? Ako znate koji je on horoskopski znak, ovdje ćete saznati šta ga privlači i koje kvalitete treba da posjedujete da biste ga zaveli. Čak i ako ne pronađete neke od navedenih kvaliteta kod sebe, pokušajte, jer šanse uvijek postoje, bez obzira na sve.

Ovan: Muškog Ovna najviše privlače žene koje su samostalne, znaju šta žele, hrabre i spontane. Oni poštuju slobodu ovakve žene i cijene njenu snagu i hrabrost. Muški Ovnovi vole izazove i mogu da uživaju u tome da ih zavodi samopouzdana žena tako što će se opirati taman toliko da sve učine još zanimljivijim.

Bik: Bik voli žene koje su slatke, mazne, mirne i prijatne, koje pokazuju privrženost milovanjem i poljupcima. Preferiraju žene koje su ležerne i čvrsto stoje na zemlji, ali ne i one koje su previše samostalne ili energične.

Blizanci: Muškarca u znaku Blizanaca privlače žene koje su pametne, a pomalo i misteriozne. Može ih privući i ne toliko privlačna žena koja je duhovita i zanimljiva, jer su to osobine koje Blizanci cijene više od ljepote.

Rak: Raka privlače žene koje su spremne da budu uz njega kad su mu potrebne i brinu se o njemu. Žena koja pazi i mazi muškarca Raka i čini da se on osjeća voljenim veoma brzo će dobiti mjesto u njegovom domu, s obzirom na to da je njihov dom mjesto gdje oni žele da se osjećaju voljeno, maženo i paženo.

Lav: Lav želi ženu kojom se može ponositi, onu koja čini da on izgleda dobro u očima drugih samo zato što je takva žena uz njega. Prelijepe, dramatične, prefinjene i rezervisane žene su ono što njega privlači.

Djevica: Žena koju će muškarac Djevica najprije primijetiti je žena koja je uvijek dotjerana i konzervativno obučena. Oni su veoma izbirljivi i ne žele ništa manje od savršenstva, zbog čega su veoma često sami.

Vaga: Mušku Vagu privlači žena koja ima stila, ali nije previše formalna kad ne treba da bude. Ona može da bude donekle prefinjena, ali ne smije da bude ohola, može da bude izbirljiva, ali ne previše, može da ima hrpu kontradiktornih osobina, sve dok je iskrena u svojim namjerama i nema skrivenih tajni.

Škorpija: Žena koja želi da privuče emotivno nestabilnog muškarca Škorpiju mora da bude veoma vitalna i strastvena. Oni žude za dinamičnim i snažnim ženama koje nisu neodlučne i bezvoljne.

Strijelac: Muškarac Strijelac voli žene koje su poštene, direktne i pouzdane, žene koje bi mu istovremeno mogle biti i prijatelji. Oni žele žene koje su u jednom trenutku djetinjaste, a u sljedećem filozofiraju o ozbiljnim stvarima, ali koje su uvijek srećne i zadovoljne.

Jarac: Muškog Jarca privlače žene koje su društveno prihvatljive i donekle formalne ili rezervisane, a da ne spominjemo da moraju da imaju visoke ciljeve u životu i, ako ne ugled, onda bar želju za njim.

Vodolija: Muške Vodolije privlače žene koje su inteligentne, samostalne, slobodnog duha i koje su dobre za razgovor. Misterioznost i nekonvencionalnost će ih fascinirati, a pretjerana emocionalnost će ih odmah odbiti.

Ribe: Muškarac u znaku Riba voli žene koje su romantične i emotivne, osjetljive i pasivne. Ako voli da spletkari, ako je misteriozna ili sposobna da učini da se on osjeća sigurnim, može lako postati ona prava za njega.

Izvor: index; foto: b92.net

Via: Analitika

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!