Bila je striptizeta, a danas seks vještica: Baca čini na klijente i produžuje orgazme

#Zanimljivosti #Savjeti #Seks #Vještica

sex-witch-use-magic-enhance-orgasm-2.jpg

Šanej Mari baca čini koje mogu da “prodube osjećaj seksualnog zadovoljstva”, odnosno da pojačaju orgazme. Tvrdi da ima najviše muških klijenata u uzrastu od 20 do 70 godina.

I miss summer….

A post shared by SHANEY MARIE (@shaneymarie_sexwitch) on Jul 28, 2017 at 8:02pm PDT

Rođena je na Novom Zelandu, a sa 18 godina počela je da radi kao striptizeta.

Ono što je ova 31-godišnja dama vidjela i doživjela po klubovima gdje je nastupala, navelo ju je da pređe u spiritualne sfere pa je postala je seks vještica.

“Seksualne čarolije uključuju stare paganske načine postojanja kojima se oslobađaju veći tokovi užitka”, objašnjava Šanej.

#themagicoferoticdance

A post shared by SHANEY MARIE (@shaneymarie_sexwitch) on Aug 24, 2017 at 1:24am PDT

Moderna, mlada samoprozvana vještica svojim ritualima, savjetovanjima i predavanjima pomaže parovima i solo ljudima širom Australije. Kako joj posao veoma dobro ide, planira da ga proširi i na Evropu. Za one koji ne žive na tom udaljenom kontinentu, ova vještica daje savjete putem Skajpa.

“Kada sam bila striptizeta primijetila sam da mi većina muškaraca dolazi u potrazi za dubljom vezom, a nisu imali gdje da traže. Počela sam da proučavam davna vremena. Nekada su postojali hramovi u kojima bi muškarci od erotskih plesačica tražili savjet i liječenje. U međuvremenu se to izvrnulo”, objašnjava mlada vještica.

Počela je da proučava svijet svete seksualnosti, učila je od starijih znalaca. Počela je sa praktičnim radom, prvih nekoliko godina isključivo s muškarcima, da bi zatim praksu proširila i na rad s parovima, ženama i grupama.

Uči ih kako da se mole na ljubavnim oltarima, kako da se kreću u erotskom plesu i uči ih kako da koriste kristale i seksualne igračke u postizanju seksualnog klimaksa.

Šanej je, kako navodi na svojoj internet stranici, stava da je seks preduslov za zdraviji život.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!