Digitalizuj.me organizuje besplatnu radionicu vođenja bloga

By Ivan Kern

179blog


D
igitalizuj.me, nevladina organizacija koja okuplja digitalnu zajednicu Crne Gore sa ciljem da promoviše nove šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju, u oktobru će organizovati besplatnu radionicu na temu vođenja WordPress bloga. Radionica će obuhvatiti instalaciju i održavanje WordPressa, osnove blogovanja, kao i praktični rad. Predavanja u okviru radionice će održati članovi Digitalizuj.me tima i gostujući poznati blogeri iz Crne Gore i regiona. Radionica će početi 25. septembra.

NVO Digitalizuj.me funkcioniše u cilju okupljanja ljudi iz digitalne zajednice Crne Gore, kao i podsticanju mladih da na što bolji i brži način iskoriste šanse za društvene promjene i biznis, upravo kroz njihovo uključivanje u tu digitalnu zajednicu. „Definitivno pravi način kojim mlada osoba iz Crne Gore danas može da skrene pažnju na sebe u društvenom, ali i korporativnom svijetu je upravo blog, tj. niz hronološki organizovanih tekstova o raznim temama koji se objavljuju i prikazuju na veb stranicama. U posljednje vrijeme blogeri postaju sve traženiji i u velikim kompanijama kojima je potreban „content marketing“, odnosno, prikazivanje kvalitetnih originalnih tekstova na njihovom sajtu radi privlačenja potrošača“, izjavila je Nataša Đukanović, suosnivač NVO Digitalizuj.me. „Mi upravo u ovome vidimo prostor za ljude iz Crne Gore, koji imaju priliku da iskoriste ovu šansu, da nauče mnogo novih stvari i da kasnije, na osnovu svega toga, dođu i do zaposlenja, kao i da zarade onlajn”, dodala je Đukanović.

NVO Digitalizuj.me ovim putem otvoreno poziva sve zainteresovane koji imaju želju da se oprobaju u blogovanju da se prijave za radionicu na temu vođenja WordPress bloga, na sajtu www.digitalizuj.me. Broj polaznika je ograničen.

Za sva pitanja se možete obratiti e-mailom na: dm@digitalizuj.me.

Digitalizuj.me je NVO koja namjerava da kroz seriju predavanja, panel diskusija i radionica pokrene društvo u Crnoj Gori u pravcu iskorišćavanja poslovnih šansi u digitalnom okruženju i primjene savremenih poslovnih modela.

Izvor: Analitika

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!