Gaming сцена 90-тих и екстремни спортови као инспирација

Za početak nove sezone – proljeće 2019 – Diesel ponovo ruši sve norme, ovaj put sa dvodelnim specijalom. Kao ultimativnu kombinaciju za proljećnu kolekciju Diesel koristi grafike koje sadrže motive poput ekstremnih sportova, motora i video igara iz 90-ih godina. Svaki komad odjeće sa ovim motivima uklapa se u estetiku brenda, a ekstremni sportovi i motori veoma su povezani sa kulturom kompanije.

 Gaming сцена 90-тих и екстремни спортови као инспирација

Iako su ekstremni sportovi i grafike inspirisane motorima deo Diesel pristupa već dugi niz godina, ove godine dobijaju hiper vizuelna unapređenja. Odličan primer su artikli sa neonskim bojama i živopisnim grafikama, interpretiranim iz video igara 90-ih godina.

 

Kožne jakne – ključni su komadi odjeće Diesel proljećne kolekcije – dizajnirane su sa gumenim panelima na ramenima i upotpunjene modernim detaljima, a rezultat je neustrašivo retro-futuristički.

 

Čuveni denim Diesel brenda dostupan je u nešto svijetlijim bojama, upotpunjen živopisnim dodacima u boji. Esencijalni komadi proljećne sezone ovog brenda su kaiševi i jakne, kao i kožne čizme inspirisane moto sportovima.

 

Moćna i razigrana ova odjeća podstaknuta je uzbuđenjem koje nosi svaka trka, a pogodna je i za street style.

 

Odabrani modeli prolećne kolekcije dostupni su multibrend prodavnicama FASHION&FRIENDS u Podgorici, Budvi, Kotoru, Baru i Nikšiću.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner