Хаљине као са црвеног тепиха Нине Дуловић из Црне Горе

Модни догађај године у главном граду Босне и Херцеговине – 41.Нивеа БХ Fashion Week Сарајево – свечано је отворен синоћ у хотелу “Hills” Сарајево.

This slideshow requires JavaScript.

Млада и перспективна дизајнерка Нина Дуловић, из Црне Горе, представила је своју колекцију под називом “Red Carpet”, која је изазвала одушевљење код публике.

Намијењена је дамама са софистицираним укусом. Прожимају се ноте смјелости, одважности и префињености модерне жене. Суптилно је наглашена доза романтике својствена женама. Модели истичу женску фигуре. Материјали су већином свила, сатен, чипка и много је ручног рада укључено у изради.

Седмицу моде отворила је модна креаторица Емина Хусеџиновић. Њена колекција поводом 20 година рада носи назив “Сецесија” и састоји се из два дијела. Први романтичан, пастелних тонова: мајке и кћерке а други таман, црн.

Посјетиоци су имали прилику да виде и ревију модног бренда Јасмине бy Нерма, дизајнерке Нерме Селек, која је родом из Сарајева, а живи у Београду. По први пут јавности се представила колекцијом „Stay Glamurous“. Сам назив колекције је оно што је њој била инспирација да је створи, а то је гламурозна жена.

Послије модних ревија званице су наставиле уживати у опуштенијем дружењу на коктелу уприличеном у хотелу “Hills” Сарајево који је уз сјајну музику, и врсног DJ-а потрајао до касно у ноћ.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner