Поход у планине

Туристичка организација Општине Бар је у складу са Програмом рада за 2019. годину у недељу 19.05.2019.године, у сарадњи са Планинарским клубом „Румија“ Бар, организовала акцију „Поход у планине“ која је имала за циљ популаризацију активног одмора.

Фото: Душан Радевић

Током ове цјелодневне планинарске туре, учесници су били у прилици да се упознају са планинским предјелима наше општине и Скадарским језером.

Планинарска рута обухватила је предјеле Балтина – Бијела Скала – Пинчићи. Такође, организовано је крстарење Скадарским језером као и ручак на плажи Пјешачац.
Имајући у виду да се све већи број туриста у свијету бави неком врстом активног одмора и тражња на тржишту за овим одмором је у константном порасту, нарочито у европским земљама. Развој овог вида је веома важан и са становишта смањења сезоналности јер опште је познато да туристи из овог сегмента свој долазак планирају у прољеће или у јесен.

Овој акцији присуствовале су бројне туристичке агенције међу којима су: Рива травел, Левантин, Силвер Холидаy, Аве тоурс, Путник голд, Андра травел, компаније за дестинацијски менаџмент: Адриа ДМЦ и Талас М ДМЦ, представници из Националне туристичке организације, представници из НП „Скадарско језеро“, бројни медији као и други туристички посланици. Учесници ове акције били су одушевљени прелијепим и неоткривеним крајевима нашег предјела, пејзажима и погледима који са једне стране се пружају према Јадранском мору а са друге стране према Скадарском језеру.

Погледајте какве су љепоте видјели.

This slideshow requires JavaScript.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner