Poslastičarnica „Cukar“ u Kotoru: Mušterije se vraćaju, stranci kažu da su palačinke bolje od američkih

Za sve ljubitelje slatkog zaloga poslastičarnica i palačinkarnica „Cukar“ u Kotoru nudi raznovrsnu ponudu.

Ovo mjesto kako je za portal Crna Gora kazala vlasnica Marijana Antolović Ljubišić, podjednako posjećuju stranci i domaće stanovništvo najviše uživajući u degustaciji američkih palačinki.

-Kada smo došli na ideju da pokrenemo porodični biznis, suprug i ja smo zamislili mali kafe sa raznim tradicionalnim i nekim novim poslasticama koje bi bile dopadljive i pristupačne prvenstveno domaćem stanovništvu a onda i strancima. Putujući malo u naše susjedne države primjetili smo veliki broj palančinkarnica gdje izlaze sve generacije ljudi i došli na ideju da otvorimo nešto slično u našem gradu-kazala je Marijana Antolović- Ljubušić.

Ona ističe da je politika njihove poslastičarnice da se ostvari komunikacija sa svim gostima, kako bi se osjećali da su izašli na kafu i poslasticu ispred svoje kuće na terasi.

-Sve što nudimo od poslastica sami izrađujemo. Imamo veliki izbor palačinki od onih najvoljenijih klasičnih sa džemom do američkih koje služimo sa raznim prilozima od preliva, voća, čokolada, sladoleda do kinder jaja koja su najmlađima i najinteresantnije. Imamo više od 30 vrsta sladoled kupova i nešto novo mislim čak u regionu cijelom Buble Wafle, slično tradicionalnim vaflama (bakin kolač ) samo što je tijesto mnogo mekše samim tim i ukusnije – rekla je naša sagovrnica.

Dodala je da su novi i neiskusni u ovom poslu ali da ih ljubav prema kulinarstvu tjera da budu još bolji.

-U ovom poslovnom objektu je prije 100 godina pradjed moga supruga držao trgovinu i bio na usluzi ovome gradu. Pokušali smo nešto slično, nadam se i uspjeli . Mušterije nam se vraćaju a stranci kažu da su naše palačinke bolje od američkih- kazala je Mirjana. Strancima se najviše dopadaju svježe cijeđeni sokovi od voća i povrća, najmlađima Buble wafle a oni nešto stariji biraju tradicionalne domaće palačinke. -Od septembra krećemo sa proizvodnjom domaćih kolača kao i organizovanjem rođendana za najmlađe gdje nudimo i čokoladnu fontanu. Veći dio posla obavljamo suprug i ja, kao i nekoliko pomoćnih radnika – zaključila je Marijana Antolović- Ljubušić.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669