Prva dvorana u Crnoj Gori sa najsavremenijim video monitorima

Prva dvorana u Crnoj Gori sa najsavremenijim video monitorima

U dvorani „Topolica“ su otpočeli radovi na instaliranju najsavremenijeg video sistema koji posjeduje modernu tehnologiju i opremu, pa samim tim našu dvoranu pozicionira na sam vrh sportskih objekata u Crnog Gori.

Ova investicija je nastavak kvalitetne saradnje i izvodi se zahvaljujući podršci i donaciji vlasnika KK „Mornar“ gospodina Đorđija Pavićevića.

Novi sistem sa media cube-om posjetiocima dvorane „Topolica“ pružiće savremeni i bolji audio i vizuelni doživljaj, tako što će po prvi put gledaoci moći da prate rezultate i važnije informacije o utakmici jednako iz svih pozicija u Dvorani “Topolica”, pošto će kružni monitori biti postavljeni iznad centra terena.

Uz media cube, biće postavljen i novi led semafor, koji dozvoljava mnogo bolji pregled rezultata i koji će biti integrisan sa novim savremenim  video sistemom.

Za investiciju vrijednosti 55.000 eura vlasnik KK „Mornar“ Djordjije Pavićević i menadzment Sportsko-rekreativnog centra Bar zajednički su ocijenili da će doprinijeti daljem poboljšanju ugodjaja vjerne barske publike i posjetilaca Bara u nastupajućoj košarkaškoj sezoni u gradu pod Rumijom.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner