ПРВА МАНГОВА ХАЉИНА НА ЦРВЕНОМ ТЕПИХУ МЕТ ГАЛА

Popularni modni brend iz Barselone izradio je ekskluzivne kreacije koje je nosila njihova  ambasadorka, Sofía Sanchez de Betak. Modeli će biti dostupni od 3. juna u Mangovom online shopu i prodavnici u Njujorku. Reč je o kapsuli koja je bila inspirisana ovogodišnjom temom gala događaja.

Po prvi put u istoriji, Met Gala ugostio je španski high-street brend. Mango je bio prisutan na najznačajnijem svetskom društvenom događaju u modnoj industriji predstavivši  ekskluzivne haljine za Sofiju Sanchez de Betak, ambasadorku branda.

Komadi nastali za tu priliku otelovljuju genijalnost i ekstravaganciju definisanu konceptom kempa. Zabavna estetika koja se odnosi na pojam manga kao voća na najslikovitiji aspekt: upečatljive tonove, zamršene tkanine, volumene, detalje u aksesoaru i poseban senzibilitet baziran na pozorištu.

Da bi oblikovala i artikulisala identitet ovog ekskluzivnog dizajna, Sofía Sanchez de Betak radila je zajedno s stilistkinjom Mimi Cuttrell i dizajnerskim timom Manga na njegovom razvoju. „Ovo je vrlo važan trenutak za Mango. Ovim vrstama projekata želimo nadahnuti naše klijente, pokazati im drugu stranu brenda, predstaviti im druga iskustva i učiniti ih delom istorijskih prekretnica za kompaniju “, kaže Jan Rivera, direktor za imidž brenda Mango.

Osim ograničene verzije modela koji je nosila Sofía Sánchez de Betak na crvenom tepihu, brand je dizajnirao kolekciju kapsula inspirisanu temom Meta Gala. Haljina i izbor odeće biće dostupni u Mango radnji u Nujorku, koja se nalazi na 561 Broadway-u, kao i službenoj Mango stranici mango.com od 3. juna.

Sofía Sanchez surađuje s Mango-om više od dve godine. Rođena je u Argentini, poslovna žena, umetnička direktorka, modna savetnica i dizajnerka. Njena strast prema putovanjima, njena magnetska lepota i stil, eklektičan i poseban, potvrdili su njen status modne ikone.

Photo credits: red carpet by Getty, Illustrations by David Downton and other images by Mango.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669