Rock ‘n’ Roll Playbook

ROMAN „Priručnik za rock‘n’roll“ Ivana Bajovića objavljen je na engleskom jeziku 2021. godine, pod nazivom „Rock ‘n’ Roll Playbook“. Roman izdaje Kulturni cetar Maribor. U prodaji će se naći u USA ali i u EU i time preneti duh bunta Beograda.

Radnja romana je priča o studentu koji iz Sremskih Karlovaca dolazi u Beograd na studije, da bi ubrzo nakon dolaska otkrio potpuno novi svet i krenuo u ostvarivanje svojih snova. Jedan od njih bio je i osnivanje muzičkog benda. Na putu do ostvarenja prate ga razne usputne dogodovštine a ponajviše seks, droga i rock’n’roll. Knjiga će izazvati borbu u čitaocu koji će sebi početi da postavlja pitanja: da li su to moje misli, da li ovo o čemu mislim zaista tako mislim, zašto ja sve ovo radim kada želim zapravo nešto drugo? Radnja romana se odvija na više slojeva a ono što pisac pokušava da nam prikaže kroz lik glavnog junaka je taj neobjašnjivii I neihvatljivi trenutak nastanka inspiracije.

Ivan Bajović je rođen u Beogradu 1983. godine. Napisao je roman „Priručnik za rock‘n’roll“ 2016. godine. Rok novinarstvom se bavi od 2015. godine. Piše o društveno aktuelnim temama iz  humorističkog ugla, ali uglavnom radi intervjue koji imaju veze sa rock‘n’roll-om.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner