„Турнеја Фићом по Балкану“ пролази кроз Црну Гору

Будва је јуче била домаћин међународне аутомобилске манифестације „Турнеја Фићом по Балкану“ коју је организовала „Фића клуб Аустрија“ и НВО „Олд тајмер Монтенегро“ а цјелокупна турнеја броји око 40 чланова.

Идеја је настала од прије двије до три године и до ње су дошли углавном људи поријеклом са наших простора а живе у Њемачкој, Аустрији, Швајцарској, Словенији итд. и имају своје клубове «Фића».

„Посебно задовољство, нама из Црне Горе, је дионица кроз нашу земљу гдје су нас у Хотелу „Avala Resort and Villas“ домаћински дочекали, овај дио десеточлане екипе, те смо након одмора могли наставити турнеју до циља у Словенији. Људи нас свугдје са великим интересовањем и одушевљењем дочекују и подсјећамо их на један лијепи начин на нека стара времена и дио историје. Посебно бих се захвалила компанији „Beppler&Jacobson Montenegro“ која је препознала значај наше манифестације те омогућила излагање Фића олд тајмера испред хотела Авала.“- изјавила је Анђела Кнежевић, ПР НВО „Олд тајмер Монтенегро“.

Извршни директор компаније „Beppler&Jacobson Montenegro“ Никола Касало нам је овом приликом казао: „Задовољство нам је што можемо да угостимо овако иновативне и интересантне учеснике „Турнеје Фићом по Балкану“, којима је након већ пређених 3000км био потребан предах и окрепљење како би наставили путовање, надам се да смо успјели да се код нас осјећају као код куће те да ће однијети добре утиске из пропутовања кроз Црну Гору“.

Турнеја „Фићом по Балкану“ је започета у Минхену 18. маја а завршава се почетком јуна у Љубљани.

„Турнеја Фићом по Балкану“ пролази кроз Црну Гору

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner