U slavu jednog od najvećih repera, tekstopisca i pesnika modernog doba: Tupaka Šakura

Replay Tribute je projekat ograničenih (limited-edition) kolekcija koji je inspirisan velikanima iz prošlosti koji još uvek utiču na čitave generacije. Nakon odavanja počasti Nirvani, Replay sada slavi jednog od najvećih repera, tekstopisca i pesnika modernog doba: Tupaka Šakura.

Tupak je prodao preko 75 miliona ploča širom svijeta i još uvek je jedan od najlegendarnijih i najuticajnijih repera svih vremena. Više od dvadeset godina nakon njegove smrti, ostao je upamćen kao borac za otpor i aktivizam u borbi protiv zloupotrebe moći i ugnjetavanja, koji je dokumentovao izazove života na ulici i kontradiktornost uspjeha. Njegovo stvaralaštvo i dalje predstavlja društveni manifest i referentnu tačku za one koji se još uvek bore protiv rasizma i nepravde.

Kolekcija Replay Tribute 2Pac predstavlja kombinaciju uticaja sporta i tzv. „streetwear– odjeće kako bi se kreirali vanvremenski, legendarni komadi muške i ženske odeće. Dizajn obuhvata ručno pisane stihove i legendarne fotografije koje je odobrila diskografska kuća Estate of Tupac Shakur.

Cela kolekcija se odlikuje metalnim umecima i detaljima, pri čemu su svi naglašeni delovi, etikete i printovi prepoznatljive zlatne boje. Muške majice, napravljene od mekih i udobnih tkanina, izrađene su pomoću izreza i šavova koji su karakteristika odjeće za aktivan životni stil. Dostupne su u varijanti regularnog kroja, kao i kroja za milenijalce sa malo dužim rukavima. Sportski stil majice dostupan je i za žene, i to u varijantama regularnog kroja, top majice, prsluka i majice sa podignutim rukavima.

Ograničeno izdanje REPLAY Tribute 2Pac biće u prodaji i u prodavnicama Replay – Podgorica (Ulica Slobode 25), kao i FASHION&FRIENDS radnjama u Podgorici, Budvi, Kotoru, Baru i Nikšiću.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669