Busenje za dimnjak

#MaliOglasi #KupujemProdajem #InternetOglasi #BesplatniOglasi #OglasiCrnaGora

9309_25.jpg

Busenje otvora za dimnjak
Busenje otvora za dimnjak, ventilaciju, kanalizaciju, vodovod, klima sistemi, bazeni i slicno. Usluzno cisto busenje u namjestenom prostoru.
Imamo rešenje za Vas kad u pitanju sve vrste sečenja, rušenja i bušenja armiranog betona debljine do 80cm na teritoriji cele Crne Gore jer mi smo firma koja se specijalizovala za ovu vrstu građevinskih radova i dugi niz godina uspešno obavljamo ovu delatnost.
Bušenje se vrši mašinom za bušenje dijamantskom krunom (Precnik busenje od 20 mm do 400 mm). Ova vrsta bušenja je davno razvijena i tipovi kruna su vremenom usavršavani. Ono što odlikuje ovu vrstu bušenja je da nema prepreka u zidu koje nije moguće savladati. Razlika je od bilo kog drugog bušenja je u tome što se zid u suštini seče bez vibracije i buke(udaraca).
Mašina je opremnjena sistemom koji doprema vodu kroz krunu koja je neophodna za hlađenje krune i čiščenje mesta rezanja. Samim tim ovaj tip bušenja je uobičajeno praćen velikom količinom prljave vode koja se skuplja specijalnim usisivačima ali dešava se da procuri po prostoriji u kojoj se obavlja bušenje. Mi smo razvili specijalan sistem direktnog odsisavanja sa mesta bušenja.
CRNA GORA +382 68 867 333 http://www.busenje.pro https://www.facebook.com/Busenje.PRO https://www.instagram.com/busenje.pro/

OPŠIRNIJE

Pogledajte detalje za ovaj mali oglas ili pretražite sve male oglase u Crnoj Gori

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner