Dps klas group

#MaliOglasi #KupujemProdajem #InternetOglasi #BesplatniOglasi #OglasiCrnaGora

DPS klas group
Nasa kompanija j osnovana 2004. godine. Posveceno,vodjeni vizijom uspeha i neiscrpnom ambicijom za vrhunskim kvalitetom proizvoda i zadovoljstvom kupaca,postali smo jedna od liderskih kompanija u oblasti mlinarstva i agrobiznisa.
Godine 2009. sirimo svoje proizvodne I skladisne kapacitete,kupovinom nekadasnjeg giganta u oblasti ministarstva,firme Zitoratar Sabac,gde se danas nalazi nase sediste.Poslujemo pod imenom DPS KLAS Group Sabac,prepoznatljivi kao Mlinska industrija Popovic.
Svoju delatnost sirimo sa proizvodnje mlinskih proizvoda,skladistenja i prometa zitarica na : promet semenske robe,mineralnih djubriva i sredstava za zastitu bilja.
Posedujemo:
4 mlina, 3 susare za merkantilne robe, 12 skladisnih centara, distributivni centar u Beogradu,lucko pristaniste Debrc
Nasa 2 mlina proizvode 310t gotovog proizvoda dnevno.Na godisnjem nivou iskoriscenost kapaciteta nasih mlinova je 94%. Kvalitet proizvodnje unapredjujemo pomocu najsavremenije laboratorijske opreme i prateci ISO I HACCP standarde. Kapacitet mlevenje je 200t psenice dnevno.Kvalitet proizvoda se svakodnevno kontrolise u nasoj laboratoriji,koja poseduje najsavremeniju opremu.Obezbedjena je najsavremenija oprema za analizu i prijem sirovine za proizvodnju..
Razvili smo mrezu skladisnih centara sirom Macve I Srema.Ukupni kapacitet skladistenja je 105.550 t.Silosi zadovoljavaju sve propisne uslove za skladistenje: psenice,suncokreta,soje I kukuruza.Roba predate na cuvanje u skladisne centre nase kompanije moze biti nastavak uspesne saradnje kroz:
1.Kompenzacija za gotove proizvode koje imamo u ponudi:
Brasno tip 400
Brasno tip 500
Brasno tip 850
Stocno brasno
Psenicu krupicu,
Suncokretovu sacmu,
sojinu sacmu
kukuruz

2. Kompenzacija za merkantilne robe:
Suncokret, soja,kukuruz I psenica

3.Ugovaranje poljoprivredne proizvodnje u vidu obezbedjivanja semenske robe ,mineralnih djubriva I sredstava za zastitu bilja.

Vise informacija : http://dpsklas.rs/
Kontakt tel: 015/306490 ; 015/306491; 065/4577668

OPŠIRNIJE

Pogledajte detalje za ovaj mali oglas ili pretražite sve male oglase u Crnoj Gori

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner