Dream rent a car and scooter – Podgorica – Crna Gora

#Oglasi #Letovanje #OglasiZaLetovanje #LetovanjeCrnaGora

Dream Rent A Car Podgorica je otvoren sa ciljem da postavi nove standarde i ponudi potpuno novu dimenziju poslovanja u segmentu iznajmljivanja vozila. Prilikom kreiranja naše flote, vođeni smo idejom da vozila iz naše ponude odgovore svim zahtjevima kako fizičkih tako i pravnih lica. Zato smo za vas odabrali isključivo modele sa vrhunskim ocjenama iz bezbijednosti, upečatljivim dizajnom, modernom i udobnom unutrašnjošću i bogatom dodatnom opremom. U našoj ponudi imate: gradska i kompakt vozila, dzipove kao i kombi vozila.

Osim rent a car, takođe kod nas možete renitirati skutere.

Zašto odabrati Dream rent a car ?

Ukoliko vam je potrebno da iznajmljeno vozilo preuzmete na nekoj posebnoj lokaciji možemo vam ponuditi uslugu dostave vozila. Bez obzira dje vršite preuzimanje, sačekaće vas besprekorno čisto, osigurano vozilo održavano po najvišim standardima.

Naša usluga ovdje ne prestaje.

Bilo dje da se nakon preuzimanja automobila zaputite, možete da računate na našu 24/7 podršku u slučaju da vam ona zatreba.Ukoliko pored osnovne usluge imate još neki zahtev ni to nije problem. Za vaše različite potrebe predvideli smo i ponudu dodatnih usluga: GPS/navigaciju, dečija sedišta, WiFi, dodatnog vozača i mnogo toga još.

Za vise informacija ili rezervacije mozete nas kontaktirati na
Telefon: +382 69/ 87-6666 (Viber, WhatsApp)
Adresa: Serdara Jola Piletica 20, Podgorica, Crna Gora
Web sajt: www.dreamrent.me

OPŠIRNIJE

Pogledajte detalje za ovaj oglas za letovanje u Crnoj Gori ili pretražite sve oglase za letovanje u Crnoj Gori

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner