LETO 2021-SUTOMORE,Izdajem Apartmane i Studija

#Oglasi #Letovanje #OglasiZaLetovanje #LetovanjeCrnaGora

LETO 2021. U centru Sutomora kod škole „Kekec“, na samo 300 metara od glavne plaže,6-8min. hodom po ravnom (Spičansko polje) nalazi se Vila Gajić.

Lokacija Vile ‚Gajić“ je izuzetno povoljna: 250 metara od autobuske stanice, 450 metara od Železničke stanice i 37 km od Aerodroma Podgorica. Od Vile „Gajić“, 25 metara dalje, nalazi se supermarket I pored njega je i restoran.Preko puta vile je još jedan, jako dobar i jeftin restoran domaće kuhinje.Na 200m, na magistrali nalazi se megamarket „Voli“ sa velikim asortimanom proizvoda, a na 150 m od Vile „Gajić“megamarket „Aroma“i pijaca.Takodje ,bitno vam je i da se na 150m ,kad krenete glavnom ulicom na plažu,nalazi Dom zdravlja.

Smeštajne kapacitete Vile „Gajić“ čine kompletno opremljeni apartmani (dva dvokrevetna i jedan petokrevetan) sa zasebnim kuhinjama i pet trokrevetnih studija sa zajedničkom čajnom kuhinjom. Apartmani i studiji su sa klima uredjajima(sa ili bez upotrebe-po želji)i sadrže: televizore,Internet, rashladne uredjaje za hranu i piće, terase i zasebna kupatila.Osim toga gostima je na raspolaganju u Vili „Gajic“ i obezbedjen parking ispred kuće.

Cena po ležaju za jedno noćenje zavisi od:kategorije smeštaja(apartman ili studio),broja ležaja(dvokrevetni, trokrevetni, ili petokrevetni),sa ili bez upotrebe klime i termina (od 1.5.-30.10.2021). Na osnovu navedenog cena smeštaja iznosi od 7-12 eura po ležaju za jedno noćenje. Dodjite i uverite se u kvalitet i komfor Vile „Gajić“.
DOBRODOŠLI !

OPŠIRNIJE

Pogledajte detalje za ovaj oglas za letovanje u Crnoj Gori ili pretražite sve oglase za letovanje u Crnoj Gori

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner