Lux apartman – Labud Becici (Rafailovici)

#Oglasi #Letovanje #OglasiZaLetovanje #LetovanjeCrnaGora

AKCIJA!!!LETO U MAJU I SEPTEMBRU-SAMO 40 EURA DNEVNO ZA CEO APP> OD 40m2!!!
Stan u Becicima za 5+1 osoba, do hotela Qeen of Montenegro, udaljen od mora oko 200m.
Stan je površine 40m2. Sastoji se iz dnevne sobe sa kuhinjom,spavaće sobe, kuhinje, kupatila i terase sa širokim pogledom na more i park hotela. Udoban je, funkcionalan i estetski skladan. Klimatizovan, opremljen kablovskom TV i internetom. Idealan za porodični odmor, kao i zajedničko letovanje sa prijateljima. Nalazi se na četvrtom spratu zgrade(bez lifta) što obezbeduje divan pogled na panoramu jedne od najlepših jadranskih plaža, bečićku plažu, kao i na raskošni mediteranski krajolik. Praktično je u središtu parkovskog zelenila, mirisnih četinara i raskošnih palmi koje dosežu do samih prozora stana.
Predeo je tih, saobraćaj u okolini je diskretan. Zgrada u kojoj se stan nalazi poseduje sopstveni parking. Najbliža prodavnica nalazi se do same zgrade. Za samo nekoliko minuta hoda kroz hladovinu hotelskog parka, stiže se do šljunkovite bečićke plaže. Okolina je bogata restoranima mediteranske kuhinje i sličnim sadržajima.
KAPACITET:
– 5+1 ležajeva u dve sobe. U dnevnoj sobi: francuski ležaj + pojedinačni krevet, u spavaćoj sobi: 2 pojedinačna kreveta + fotelja na rasklapanje(koriscenje uz doplatu od 5 eura dnevno).Tel +381 64 806 50 09/viber

OPŠIRNIJE

Pogledajte detalje za ovaj oglas za letovanje u Crnoj Gori ili pretražite sve oglase za letovanje u Crnoj Gori

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner