PRIVATNI ČASOVI HOLANDSKOG JEZIKA

#Oglasi #Obrazovanje #OglasiZaObrazovanje #ObrazovanjeCrnaGora

BASISEXAMEN INBURGERING

Pripremni kurs za polaganje testa u Ambasadi Kraljevine Holandije radi dobijanja odobrenja za privremeni boravak u Holandiji (MVV). Ovaj ispit je obavezan za sve one koji žele da se integrišu u holandsko društvo. Ukoliko su Vam partner ili partnerka iz Holandije i želite tamo da se preselite, morate ga položiti. Ispit se polaže u holandskoj ambasadi u Beogradu, a prijavljuje preko sajta: www.naarnederland.nl. Morate se unapred prijaviti za polaganje ispita jer postoje određeni datumi kada se ispiti mogu polagati.
Ovaj ispit se sastoji iz tri dela:
1. Kennis van de Nederlandse samenleving (KNS) – Poznavanje holandskog društva – Za pripremu ispita dobijate 100 pitanja koja morate naučiti, na samom testu će biti 30 pitanja. Pitanja su raznolika i odnose se npr na geografiju, istoriju, obrazovanje, državno i političko uređenje zemlje, zdravstvo, itd.
2. Spreekvaardigheid – provera znanja veštine govora – izgovor, vokabular na nivou A1.
3. Leesvaardigheid – čitanje i razumevanje tekstova na nivou A1.

Napomena: U slučaju da ne položite jedan od tri navedena dela ispita, moraćete ponovo da polažete samo onaj deo koji niste položili.

Nastava se odvija uživo (1na1) ili online (Skype /viber). U pitanju je isključivo individualna nastava radi postizanja boljih rezultata i brže pripreme ispita. Najveća prednost ovog tipa nastave je fleksibilnost. Po dogovoru sa profesorom nastava se odvija kako ujutru, tako uveče i vikendom, shodno obavezama polaznika. Još jedna prednost individualne nastave u odnosu na rad u grupi je u tome što ćete postići duplo brži napredak. Individualni kurs jezika prilagođen je Vašem tempu rada, Vašim obavezama i slobodnom vremenu. Individualni časovi su dinamični i tematski zanimljivi uz usvajanje svih neophodnih jezičkih kompetencija: čitanja, slušanja, pisanja i veštine konverzacije. Trajanje kursa zavisi od više faktora, od broja časova nedeljno, brzine kojom polaznik usvaja holandski jezik, redovnog rada kod kuće. Minimalni broj časova nedeljno bi trebao da bude 2×90 minuta radi postizanja željenih rezultata.

OPŠIRNIJE

Pogledajte detalje za ovaj oglas za obrazovanje u Crnoj Gori ili pretražite sve oglase za obrazovanje u Crnoj Gori

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner