Refraktometar za Mleko RHM-612ATC 0-20% NOVO

#MaliOglasi #KupujemProdajem #InternetOglasi #BesplatniOglasi #OglasiCrnaGora

Refraktometar za Mleko RHM-612ATC 0-20% NOVO je specijalni optički uređaj za merenje količine dodane vode u mleku. Pomaže u kontroli i nadzoru koncentracije dodane vode kada se radi o mleku i mlečnim proizvodima. Bez obzira da li korisnik proverava količinu dodane vode u toku proizvodnje, ocenjuje kvalitet mleka prilikom otkupa, ili kontroliše koncentraciju za vreme obrade i pakovanja, refraktometar mu daje važne informacije o kvalitetu njegovog proizvoda.

Refraktometar je izrađen od kvalitetnog aluminijuma – veoma je lak

Čišćenje:
Vrlo je važno da se uređaj redovno čisti što obezbeđuje preciznost merenja. Pre i posle merenja obrisati prizmu i poklopac čistom i vlažnom krpom. Krpica za čišćenje se dobija u pakovanju

NAPOMENA: Uređaj je unapred fabrički kalibrisan tako da je odmah spreman za korišćenje

Merenje:
Nakon čišćenja, potrebno je uzeti uzorak iz testirane tečnosti, koristeći priloženu pipetu. Otvorite poklopac prizme, i sipajte toliko kapljica tečnosti uzorka na prizmu, tako da površina bude pokrivena. Zatvorite poklopac i držite uređaj ka svetlosti. Pročitajte vrednosti, ako je slika previše mutna, izoštrite je okretanjem okulara. Položaj tamno svetle granice na skali predstavlja vrednost očitavanja. Radna temperatura refraktometra je 20° C. S obzirom na to da ovaj model refraktometra poseduje ATC (Automatsku Temnperaturnu Kompenzaciju), idealan je za terensku upotrebu gde temperature konstantno variraju.

Sadržaj pakovanja:
– Refraktometar
– Mini šrafciger
– Pipeta
– Uputstvo
– Krpica za čišćenje
– Kutija za čuvanje od tvrde plastike sa sunđerom unutra

Može slanje brzom poštom

OPŠIRNIJE

Pogledajte detalje za ovaj mali oglas ili pretražite sve male oglase u Crnoj Gori

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner