BAR: Jovan Klisić uhapšen zbog pucnjave u lokalu „La Esquina“

By kristina jerkov

1ok


N
apad iz vatrenog oružja koji se dogodio 15 minuta nakon ubistva Armina – Muše Osmanagića u centru Bara izveo je najvjerovatnije Jovan Klisić (24) koji je i uhapšen oko 18 časova, rečeno je Televiziji Vijesti iz barske policije.

U drugom napadu tog dana, koji se takođe odvija na očigled brojnih prolaznika, pretpostavlja se da su meta bili članovi klana pokojnog Luke Đurovića, koji je suprotstavljen Osmanagićevom.

U policiji vjeruju da riječ o odmazdi i da je napad na „La Esquinu“ izveo Jovan Klisić.

Podsjećamo, nepoznati mladić upao je na terasu kafane „La Esquina“ u centru Bara i uz pogrdne povike ispalio više metaka u pravcu grupe mladića koji navodno pripadaju klanu Đurovića. Niko nije povrijeđen, a taj mladić je zatim pobjegao u nepoznatom pravcu.

Inače, vlasnik tog lokala je Jovo Đurović, brat pokojnog Luke Đurovića, koji je poginuo 1. novembra prošle godine u saobraćajnoj nesreći nadomak Kotora.

Policija je oko 18 časova uhapsila Klisića za kojeg se vjeruje da je oko 13.30 iz odmazde pucao u bašti lokala „La esquina“. Uhapšen je u barskom naselju Bjeliši, u blizini njegove porodične kuće. On je od ranije policiji poznat po nasilju.

Izvor: Analitika

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!