Čestitke povodom Vaskrsa

#Društvo #Čestitka #DritanAbazović #Vaskrs

vaskrs.jpg

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić čestitali su danas svim pravoslavnim vjernicima Vaskrs u želji da ga proslave u zdravlju, miru, blagostanju i u porodičnom okruženju.

“Neka nam žrtva na koju nas podsjeća ovaj veliki hrišćanski praznik ukaže i na vječne i neprolazne ljudske vrline. Neka i Vakrs da doprinos većem međusobnom poštovanju, toleranciji i uvažavanju, kao osnovnim vrijednostima našeg društva“, istakao je lider pokreta URA.

U čestitki koju potpisuje Abazović stoji i „da ovaj veliki hrišćanski praznik jasno pokazuje da dobro mora pobijediti zlo i da ta činjenica uvijek nanovo vraća vjeru u bolju budućnost“.

Abazović

„Bolju budućnost koju decenijama očekuju mnoge generacije crnogorskih građana i koju jedino sami mogu izvojevati. A ona je između ostalog i u našoj multikulturalnosti i multinkonfesionalnosti koja vjekovima krasi crnogorsko društva i na šta trebamo biti ponosni“, zaključio je Abazović.

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić je svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve poželio da praznike provedu u zdravlju i miru.

Andrija MandićMandić

“Neka nam ovaj veliki praznik podari mudrost i hrabrost da izdržimo svaki napad onih koji su ogrezli u zlu, prevari i mržnji, i da istrajemo u borbi za one vrijednosti koje su krasile naše slavne pretke. Prije svega u odbrani naše svete zemlje, Kosova i Metohije. Srpski narod se, posebno u Crnoj Gori, nalazi pred brojnim izazovima i preprekama, ali kao i uvijek kroz istoriju, vjera u Boga i naše jedinstvo i slogu biće jača od svih neprijatelja”, poručio je Mandić.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!