Grbović: Samo zajedno možemo vratiti grad iz ponora

By aleksandra stankovic

2908grbovic


U
Nikšiću su, skoro godinu i po otkad je na čelu novi upravljački tim, u svim oblastima rada i djelovanja lokalne administracije uloženi značajni napori, a rezultati su vidljivi, saopštio je predsjednik Opštine, Veselin Grbović.

Kako je rekao, zajedničkim radom vlasti i opozicije, opštine, države i preduzetnika, i efikasnim korišćenjem međunarodnih fondova, pokazali su da mogu vratiti Nikšić iz ponora.

Grbović je, povodom Dana opštine, kazao Blicu Crna Gora da ne treba da čudi što je i u lokalnom parlamentu sve manje “velikih” tema, a sve više konstruktivne rasprave i dobronamjerne kritike u želji da grad bude bolji.

Prema njegovim riječima, investicije, uglavnom iz državnih i međunarodnih fondova, mjere se desetinama miliona EUR, a značajno je smanjen i naslijeđeni dug od oko 30 miliona.

“U proteklih skoro godinu i po dana, od kada je na čelu Nikšića novi upravljački tim, u svim oblastima rada i djelovanja lokalne administracije uloženi su značajni napori, a rezultati su i te kako vidljivi. U narednom periodu očekujemo da će se nastaviti taj trend”, naveo je Grbović.

Kako je kazao, saradnju sa Vladom može okarakterisati kao izuzetnu. “Što potvrđuju višemilionski realizovani projekti iz budžeta države, kao i realizovane brojne manifestacije u oblasti kulture, sporta i obrazovanja”.

Izvor: Analitika

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!