NLB Banka uručila donaciju nikšićkoj Opštoj bolnici

#Društvo #Donacija #NlbBanka #OpštaBolnicaNikšić

ašanin.png

NLB Banka je Odjeljenju porodilišta Opšte bolnice Nikšić, uručila vrijednu donaciju – pulsni oksimetar, koji je neophodan u neonatologiji kao skrining za rano otkrivanje srčanih mana kod novorođenčadi, kao i sredstva za opremanje prostorije u kojoj boravi medicinko osoblje.

Donaciju je, kako su saopštili iz ove banke, u prostorijama ove zdravstvene ustanove uručila Vesna Marojević, Vođa filijale NLB Banke u Nikšiću. Ona je kazala da opremanjem prostorije u kojoj boravi medicinsko osoblje, žele da obezbijede dobar ambijent za obavljanje posla, kao i kvalitetnu uslugu majkama i bebama.

“Nabavkom opreme za rano otkrivanje srčanih mana kod novorođenčadi kojima je odmah po rođenju potrebna dodatna pomoć, NLB Banka doprinosi pobjedi novog života i budućnosti ovog grada“, istakla je Vesna Marojević prilikom uručenja donacije.

Direktor nikšićke opšte bolnice Ilija Ašanin se zahvalio na donaciji, i istakao da donacije ove banke poboljšavaju uslove rada na na porodilištu.

“Zahvaljujemo se na ovoj kao i na donacijama NLB Banke prethodnih godina. Svojom aktivnošću NLB Banka nam je pomogla da poboljšamo uslove rada na Odjeljenju porodilišta Opšte bolnice Nikšić, a time i uslove za dolazak na svijet naših najmlađih i najmilijih“, izjavio je Ašanin.

NLB Banka će, kako poručuju, i u narednom periodu kroz društveno odgovorne projekte nastaviti da pomaže opremanje i drugih porodilišta u Crnoj Gori.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Napišite komentar