NLB Banka uručila donaciju Opštoj bolnici Nikšić

#NLBBanka #Opštabolnica #Nikšić

NLB Banka je Odjeljenju porodilišta Opšte bolnice Nikšić, uručila vrijednu donaciju – pulsni oksimetar, neophodan u neonatologiji kao skrining za rano otkrivanje srčanih mana kod novorođenčadi, kao i sredstva za opremanje prostorije u kojoj boravi medicinko osoblje.

Donaciju je u prostorijama ove zdravstvene ustanove uručila Vesna Marojević, Vođa filijale NLB Banke u Nikšiću.

„Opremanjem prostorije u kojoj boravi medicinsko osoblje porodilišta u Nikšiću želimo obezbijediti dobar ambijent za obavljanje odgovornog i teškog posla, kao i kvalitetniju uslugu bebama i majkama. Nabavkom opreme za rano otkrivanje srčanih mana kod novorođenčadi kojima je odmah po rođenju potrebna dodatna pomoć, NLB Banka doprinosi pobjedi novog života i budućnosti ovog grada“, istakla je Vesna Marojević prilikom uručenja donacije.

„Zahvaljujemo se na ovoj kao i na donacijama NLB Banke prethodnih godina. Svojom aktivnošću NLB Banka nam je pomogla da poboljšamo uslove rada na Odjeljenju porodilišta Opšte bolnice Nikšić, a time i uslove za dolazak na svijet  naših najmlađih i najmilijih“, izjavio je dr Ilija Ašanin direktor Opšte bolnice Nikšić.

NLB Banka će i u narednom periodu kroz društveno odgovorne projekte nastaviti da pomaže opremanje i drugih porodilišta u Crnoj Gori.Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!