Prilagoditi vožnju stanju na putu

#Društvo #Amscg #Putevi #Saobraćaj

Putevi-1000x555.jpg

Na putevima u Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, a frekvencija saobraćaja je umjerena, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni su savjetovali vozačima da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i da obavezno poštuju pravila saobraćaja.

Na magistralnom putu Ribarevina – Mojkovac, zbog rekonstrukcije u mjestima Lepenac i Stevanovac, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjerenog na jednosmjerni i obustavljen od devet do 11 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta.

Na dionici auto puta Bar – Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče – Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila u trajanju do 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu, dionica Cetinje – Njeguši, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-2, dionica Rožaje – Špiljani se, zbog sanacija klizišta Besnik i kosine na lokalitetu Zeleni, saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-18, na dionici Šćepan Polje – Plužine, od sedam do 19 sati, zbog geotehničkih istraživanja režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Privremeno je na magistralnom putu Kamenari – Kotor promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!