Radio sam u korist svih građana

Zahvaljujem svima koji su u ovom mom mandatu pružili podršku ovome što sam radio, a uvjeren sam da se prepoznalo da se to radilo u korist svih građana Crne Gore, kazao je predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović.

Vujanović: Zahvaljujem svima koji su u ovom mom mandatu pružili podršku ovome što sam radio (Foto: Anadolija)

Vujanović je danas u Ulcinju prisustvovao svečanoj sjenici Skupštine Opštine povodom dana te opštine.

Na pitanje novinara čime će se baviti nakon isteka mandata i ostaje li u politici nije imao precizan odgovor.

„Pa, vidjećemo. O tom, po tom. Neka prvo mandat istekne pa ćemo nakon toga da sve vidimo. Ja zahvaljujem svima koji su u ovom mom mandatu pružili podršku ovome što sam radio, a uvjeren sam da se prepoznalo da se to radilo u korist svih građana Crne Gore.

Odlazeći predsjednik Crne Gore je građanima i građankama Ulcinja, odbornicima, predsjedniku Skupštine opštine i predsjedniku Opštine čestitao praznik i iskazao poštovanje za ono što je učinjeno. Iskazao je i uvjerenje da će, kako je kazao, sjajni projekti koji su promovisani ostvariti svoju svrhu i valorizovati velike vrijednosti turizma Ulcinja.

Vujanović je poručio da ga raduje što će jedan svjetski brend kao što je „Karisma“ već od ove godine promovisati ono što je bogata turistička ponuda Ulcinja.

„Imao sam sjajan sastanak sa predsjednikom, predsjedikom Skupštine opštine i njegovim timom. Vidim da se veoma pažljivo priprema ova turistička sezona i očekujem da će bogatstvo Ulcinja dobiti svoju vrijednost za sve građane Ulcinja. Raduje me da je ovo praznik koji najavljuje jednu novu vrijednost Ulcinja i u to ime želim svim građanima i građankama Ulcinja da ponovim čestitku praznika i da zaželim bolji kvalitet života na ovom prostoru“, kazao je Vujanović.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!