U Milješu zaplijenili 100 kg skanka

By kristina cetkovic

0508skank1


C
rnogorska policija zaplijenila je juče u mjestu Milješ oko sto kilograma materije za koju sumnjaju da je skank, i uhapsila P.P. (31) iz Podgorice kod kojeg je droga pronađena.

Iz Uprave policije su saopštili da su službenici Stanice granične policije Tuzi su, juče, u mjestu Milješ – Rogame, zaustavili i kontrolisali vozilo marke „Volkswagen transporter“, podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao P.P.

Pregledom prtljažnika vozila, pronađena su četiri veća džaka, a u svakom od njih se nalazilo po dvadeset pet vakumiranih pvc pakovanja koja su sadržala materiju za koju se sumnja da je skank.

0508skank2Ukupna količina materije je oko sto kilograma.

O pronalasku pomenute materije službenici granične policije Tuzi su odmah obavijestili službenike Grupe za suzbijanje droge Podgorica, koji su izašli na lice mjesta i preuzeli zaplijenjenu materiju.

Od P.P. je oduzeto vozilo kojim je prevozio pomenutu materiju, 3,2 hiljade eura i dva mobilna telefona.

O događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici.

P.P. je lišen slobode, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Nakon lišenja slobode P.P. je, rano jutros, uz krivičnu prijavu, sproveden nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost.

Via: Analitika

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!