Fejsbuk je ponovo „pao“…

By kristina jerkov

0108fbdown


F
ejsbuk (Facebook) opet ima problema u funkcionisanju, a korisnici širom svijeta pohrlili su na druge društvene mreže kako bi se na to požalili.

Portal Index prenosi da su korisnici rekli kako je posljednjih nekoliko sati stranica imala problema s linkovima i fotografijama, a u periodu od sat vremena stranica uopšte nije mogla da se otvoriti. Popularnoj društvenoj mreži nije moglo da se pristupi preko personalnih račurana, ali ni preko mobilnih uređaja. I korisnici u Crnoj Gori su mogli da „osjete“ ovaj „udar“ nešto poslije 18 časova.

Iz Facebook-a su javili da rade na tome da riješe problem, kako bi svi mogli da nastave s korištenjem društvene mreže. Istražuju slučaj, ali misle da pad Facebook-a nema veze s problemom tehničke prirode.

– Neki ljudi su imali problema s pristupom Facebook-u na kratko vrijeme. Brzo smo krenuli u istragu i trenutno radimo na ponovnom pokretanju usluge za sve korisnike. Izvinjavamo se zbog neugodnosti – navodi se u saopštenju iz Facebook-a.

Oni koji danas pokušali da se uloguju na Facebook dočekale su standardne poruke: „Sorry, something went wrong“ i „Service unavailable“.

TechCrunch javlja kako su neki korisnici mogli da pristupe početnoj stranici Facebook-a na računaru, ali kada su pokušali da kliknu na sadržaj, dobijali su obavještenje o grešci. Nekima se sadržaj poput linkova, statusa i fotki uopšte nije prikazivao. Stranica downrightnow.com na kojoj se može provjeriti jesu li sajtovi u funkciji, takođe je javila kako je na Facebook-u došlo do „prekida usluge“.

Via: Analitika

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!