Četvoro uhapšenih u Baru nakon druge pljačke Intersporta

bar-crna-gora1.jpg

Barska policija juče je uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su 17. maja, ali i prije nekoliko mjeseci, ukrali više artikala iz firme “Intersport” u tom gradu.

Kako su saopštili iz Uprave policije, zahvaljujući zaposlenim u firmi „Intersport“, koji su osujetili krađu u radnji, policija je odmah uhapsila A.P. (30) iz Podgorice, a potom su identifikovani i uhapšeni A.K. iz Podgorice, N.R. (19) iz Danilovgrada i M.M. (20) iz Podgorice.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su oni, po dogovoru, oko 14 časova ušli u radnju „Intersport“, otuđili jedan dio artikala, ali su ih zaposleni spriječili u krađi veće količine proizvoda, nakon čega su pobjegli.

Pošto je saznao da im je saučesnik A.P. uhapšen, N.R. se vratio u Intersport i zaposlenom predao ukradene predmete, nakon čega je ponovo otišao.

“Izvršenim pregledom izuzetog video nadzora izvršena je identifikacija ostalih osumnjičenih lica kao i automobila kojim su se udaljili, da bi se nakon toga pojedinačno ova lica sama prijavila u Centar bezbjednosti Bar”, ističu u UP.

Kako se sumnja, N.R. i A.K. su, u saizvršilaštvu sa A.K. i M.M, na štetu iste firme počinili identično krivično djelo prije nekoliko mjeseci.

O događaju je obaviješten tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se uhapse i da mu se privedu uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo krađa u produženom trajanju.

Ž.N.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!