Nikšićka policija zaplijenila manju količinu marihuane i kokaina

marihuana-kanada-legalisierung.jpg

Nikšićka policija podnijela je prekršajne prijave Podgoričana V.Đ. (26), I.K. (20) i S.L (44) zbog sumnje da su prekršili Zakon o sprječavanju zloupotrebe droga.

“Policija je u mjestu Budoš na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, 15. jula, kontrolisali vozilo “VW Golf” podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao V.Đ. (26) iz Podgorice. Pregledom vozila ispod sjedišta vozača pronađena je i oduzeta manju količinu marihuana”, saopštila je Uprava policije.

Nikšićka policija je 23. jula u mjestu Stubica, na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, kontrolisala vozilo “VW Polo” cetinjskih registarskih oznaka kojim je upravljao H.A. (23) iz Podgorice, dok su se u vozilu nalazili I.K. (20) i M.M. (24) iz Podgorice. Pretresom I.K. pronađena je i oduzeta manja količnina marihuane.

“Dan kasnije službenici CB Nikšić su u ulici Sarajevski put, na magistralnom putu Nikšić-Šavnik-Plužine, kontrolisali auto “Opel Insignia”
kojim je upravljao S.L. (44) iz Podgorice. Tada je policija kod njega pronašla oko 2,5 grama kokaina”, naglasili su u policiji.

Pronađene i oduzete materije su upućene u Forenzički centar radi vještačenja.

“O događajima je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da u ovim radnjama nema elementa bića krivičnih djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!