Potjera u Baru, uhapšeni Beranci osumnjičeni za iznudu

police.jpg

Službenici Centra bezbjednosti Bar su danas u efikasnoj akciji uhapsili bezbjednosno interesantne osobe Berance Nedeljka Pekovića (37) i Nemanju Babovića (28) zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo iznuda na štetu Baranina M.D. (36), saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, danas je M.D. prijavio da mu već duži vremenski period Peković prijeti, te da strahuje za svoju i bezbjednost svoje porodice.

Policija je osumnjičenom napravila zasjedu, pa su obilježili novčanice, koje su kasnije, nakon hapšenja pronađeni kod Pekovića.

On je sa Babovićem danas došao u Bar, na radno mjesto oštećenog, gdje su prijetili i pokušali da iznude novac. Od oštećenog su tražili 500 eura koje je trebalo da im preda do 15 sati.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se Peković i babović uhapse zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo iznuda. Okolnosti i uloga drugiih lica u navedenom događaju se ispituju, o ćemu ce javnost biti blagovremeno obaviještena”, navode iz policije.

A.G.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!