U Baru zaplijenjeno oružje, municija i marihuana

Bar-pretres.jpg

Prilikom pretresa pordične kuće M.Ž. (40) iz Bara policija je pronašla oduzela dvije lovačke puške, lovački karabin, pištolj, startni pištolj, municiju i marihuanu.

“Protiv osumnjičenog je podnijeta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno
držanje oružja i eksplozivnih materija”, saopšteno je iz Uprave policije.

Barska policija je u kući M.Ž. pronašla i oduzela lovačku pušku tzv. bokericu kalibra 12×70, lovačku pušku marke Zastava M80 kalibra 12 mm, pištolj marke Bereta kalibra 9mm, lovački karabin Zastava“ kalibra 7×64, startni pištolj marke Bruni Mod 92 kalibra 9mm, kao i 37 komada municije kalibra 12mm i jedan karabinski metak kalibra 7×64, u ilegalnom posjedu.

“Takođe pretresom je pronađena i marihuna težine 29,4 grama. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se protiv M.Ž. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok će se u vezi sa pronađenom drogom naknadno izjasniti”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!