Promocija knjige “Zapisi iz budvanskog kraja” 18. novembra

#Citywalk #ZapisiIzBudvanskogKraja

Untitled-52.jpg

Povodom proslave Dana opštine Budva, JU Narodna biblioteka Budve će trodnevnim programom, koji će započeti u subotu, 18. novembra promocijom knjige Vlada Đ. Duletića “Zapisi iz budvanskog kraja”, obilježiti ovogodišnju proslavu.

Najstarija institucija kulture u gradu čini se ne slučajno započinje kulturni dio programa proslave, a takođe nije slučajno da počinje upravo promocijom knjige značajnog autora za taj grad Vlada Đ. Duletića “Zapisi iz budvanskog kraja” koji je u periodu od 1986. do 1989. godine obavljao dužnost predsjednika Opštine Budva.

Nakon smrti Vlada Duletića ostao je rukopis njegove knjige, šeste po redu, pa je Narodna biblioteka Budve, objavljujući zavičajne autore, odlučila da ovo Vladovo djelo štampa i promoviše ovom prigodom.

O knjizi “Zapisi iz budvanskog kraja” govoriće književnik Miraš Martinović koji je i autor predgovora, kao i prof. dr Rade Ratković.

Promocija knjige Vlada Duletića biće održana u subotu, 18. novembra sa početkom u 19 sati na Akademiji znanja.

Cilj Narodne biblioteke Budve je da tokom trodnevnog programa promoviše djela autora čiji je izdavač, a podsjećana radi- izdavačka djelatnost biblioteke prvi put je pokrenuta ovog proljeća.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!