SERVISNE INFORMACIJE – 17. SEPTEMBAR

By mackovina@t-com.me (Radio Kotor)

Letovi
Avion „Montenegroerlajnsa“ sa tivatskog aerodroma za Beograd leti u 18.10, a avioni „Er Srbije“ 10.10 i u 15.20. Let „Montenegroerlajnsa“ iz Beograda za Tivat je u 16.50, a „Er Srbije“ u 13.45, obavještavaju iz turističke agencije „Vizin travel“.
Kino
Akcioni film „Dva pištolja“ prikazivaće se još danas od 20 u sali kina „Boka“ u Starom gradu. Oskarom nagrađeni glumac, Denzel Vašington i njegov kolega Mark Valberg, glavni su junaci ovog filma. Režija Baltasar Kormakur.
Dom zdravlja
U Domu zdravlja u Dobroti danas do 14 sati dežuraju doktorke Radošević, Perović,Vušurović i Milutinović, od 14 do 21 biće doktorke Radović i Đonović. U hitnoj službi do 19 sati dežurna je doktorka Matijević, od 19 do 7 sati ujutru doktorka Franović. U dječjem dispenzeru do 14 sati u ambulanti je doktorka Đurović, od 14 do 20 doktorka Mićunović. U Industrijskoj zojni dežurna je doktorka Popović, a u Risnu doktor Milić.
Vrijeme
Temperatura vazduha u gradu u 8 sati i 50 minuta iznosila je 19 stepeni, vazdušni pritisak 1 016 milibara, a relativna vlažnost vazduha 68 procenata.
U južnim predjelima Crne Gore biće pretežno sunčano, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost, dok će na sjeveru biti uslova za slabiju kišu. Vjetar slab do umjeren, promjenljiv. Jutarnja temperatura od 6 do 19, najviša dnevna od 15 do 28 stepeni.

Izvor: Radio Kotor

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!