Druga sjednica Skupštine opstine Pljevlja zakazana za 25.septembar

By admin

Druga sjednica Skupštine opstine Pljevlja zakazana za 25.septembar

Nakon dogovora i izvršenih konsultacija sa predstavnicima političkih partija koje participiraju u radu Skupštine, predsjednik SO Pljevlja Tarik Gadžović zakazao je nastavak Druge sjednice SO za četvrtak 25.septembar sa početkom u 10h. Sjednica će imati jednom tačku dnevnog reda-Izbor predsjednika Opštine Pljevlja, saznaje PVportal.

Podsjetimo druga sjednica SO Pljevlja je prekinuta na predlog Mirka Lole Đačića, odbornika DPS-a i kandidata za predsjednika Opštine Zbog toga su odbornici SNP-a i Pokreta za Pljevlja napustili su zasjedanje Skupštine smatrajući da je Druga sjednica SO Pljevlja zakazana suprotno statutu Skupštine opštine Pljevlja. Odbornici Demokratskog fronta iz istog razloga nisu ni prisustvovali sjednici, a odsustvo su najavili saopštenjem. Zbog iskazanih političkih stavova odbornika SNP-a i “Pokreta za Pljevlja” iznijetih na sjednici i ,kako je rekao,zbog želje za najboljom mogućom saradnjom u narednom periodu odbornik DPS-a i kandidat za predsjednika Mirko Lola Đačić predložio je da se sjednica odloži.
-U cilju najbolje parlamentarne demokratije i želje da se izbor Predsjednika održi oči u oči sa političkim oponentima kao i želje za daljom sradnjom predlažem da se sjednica odloži, između ostalaog kazao je tada kandidat za predsjednika opštine Pljevlja.

Dakle tačno četiri mjeseca nakon loklanih izbora, koji su održani 25. maja, izvjesno je da će opština Pljevlja i zvanično dobiti novog predsejdnika Opštine.

Izvor: Pljevlja Portal

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!