Nikšićanin priveden zbog sumnje da je krao

Službenici Uprave policije priveli su dvadesetogodišnjeg J.D iz Nikšića, zbog osnovane sumnje da je počinio četiri krađe.

Ilustracija (Foto:rtcg.me)Foto: Ilustracija (Foto:rtcg.me)

„Sumnja se da je J.D. počinio četiri krivična djela teška krađa na području Nikšića u periodu od 29.06. do 06.08.2018. godine, i to tri u objektima marketa „Idea 5“ u Karađorđevoj ulici i jednu u objektu marketa „Idea 3“ u ulici Nika Miljanića,“ navodi se u saopštenju Uprave policije.

On je naime, kako se sumnja, podesnim sredstvom obijao ulazna vrata objekata odakle je otuđio cigarete u ukupnoj vrijednosti od 9.052 eura.

„Službenici CB Nikšić su nakon svakog prijavljenog događaja izvršili uviđaj na licima mjesta. Izuzeti tragovi upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Operativni rad nikšićke policije doveo je do identifikovanja J.D. kao lica osumnjičenog za izvršenje tih krivičnih djela“, saopšteno je iz policije.

Službenici CB Nikšić su kod osumnjičenog J.D. pronašli i vlasniku vratili dio otuđenih cigareta.

Tužilac je nakon što je saslušao J.D donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do sprovođenja sudiji za istragu Osnovnog suda u Nikšiću.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar